Motonet logo
Tavaratalot

Kirjaudu
Kirjaudu sisään
Ostoskori
Kassalle

Shimano Vanquish FC avokela

55-22133

0 arvostelua

Shimano Vanquish FC avokela
Shimano Vanquish FC avokela
Shimano Vanquish FC avokela
Shimano Vanquish FC avokela
Shimano Vanquish FC avokela
Shimano Vanquish FC avokela
Shimano Vanquish FC avokela
55-22133, 55-22101

Shimano Vanquish FC avokela

55-22133

0 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Valitse:
Määrä:
Alk.499,00 €/ kpl
Osta tavaratalosta

Valitse ensin tuote

Tilaa verkkokaupasta

Valitse ensin tuote

Vanquish on Shimano Magnumlite -filosofian puhdas ruumiillistuma. Se on valmistettu suurimmalla japanilaisella tarkkuudella, ja se on suunniteltu niille, jotka vaativat äärimmäistä suorituskykyä ja keveyttä varusteistaan. Kelan herkkyys ja käynti tekevät siitä täydellisen ahvenen, taimenen ja kuhan ultrakevyiden tekniikoiden kalastukseen. Voit käyttää Vanquishia kuitenkin moniin eri kalastustekniikoihin ja kalalajeihin, mukaan lukien rannikon suolaisenveden lajit suuremmissa 3000—5000 koossa.

Vanquish auttaa sinua saamaan kaiken irti jokaisesta kalastuskokemuksesta. Ensimmäinen asia, jonka havaitset, on kelan paino tai pikemminkin sen puute. Kookas rannikkokalastukseen soveltuva 3000 koon kela painaa vain 170 grammaa. Vanquish asettaa uudet laatustandardit UL-kalastukseen. Shimano asetti maalikseen luoda äärimmäisen kevyen, laadultaan päihittämättömän kelasarjan, jolla on vertaansa vailla olevat ominaisuudet. Vanquish on huippukevyiden kelojen terävin kärki ja täynnä Shimano-tekniikoita, jotka on kehitetty eteenpäin pääasiassa Shimanon lippulaivamallista Stellasta.

Vanquishin keveys tulee Shimanon ainutlaatuisen Ci4+ -komposiittimateriaalin laajasta käytöstä. Ci4+ komposiitista valmistettu Magnumlite-roottori, joka takaa uskomattoman alhaiseen käynnistysinertiaan kelauksen startissa ja stopissa. Matala inertia on erityisen tärkeä kalastuksen kelaa pysäytä ja finesse- ja UL-tekniikoilla. Pystyt kalastamaan käsialatekniikoita tarkemmin kuin koskaan. Shimano poistanut Vanquishista välyksen jokaisesta komponentista, mikä parantaa entisestään kelan äärimmäistä tarkkuutta.

Toinen suuri ero edelliseen kehitysversioon on InfinityDrive, joka minimoi energianhukan koneistossa ja tarjoaa silkinpehmeän tunnokkaan kelaustuntuman raskaallakin kelausvastuksella. Äärimmäisissä tilanteissa voit tuottaa maksimaalisen tasaisen paineen, ominaisuus mitä todellakin arvostat, kun se suuri on langanpäässä.

InfinityLoop kasvattaa huomattavasti heittopituutta. Tästä on suurta hyötyä tilanteissa, joissa joudut turvautumaan keveisiin viehepainoihin. Muut edistyneet tekniikat, kuten InfinityXross, X-Protect ja Anti-Twist Fin, nostavat tämän kelan teknisen suorituskyvyn omaan luokkaansa. Jos et halua tehdä ensimmäistäkään kompromissia ultrakeveän kelasi laadussa ja suorituskyvyssä, tämä on etsimäsi kela.

• Siimatilavuus monofiilisiimalla: 0,16 mm/150 m
• Jarruvoima: 3,0 kg
• Välitys: 5.1:1
• Laakerit: 11+1
• Paino: 150 g
• Kelausnopeus: 70 cm/kammenkierros
• Koneisto: Hagane Micro Module Gear II & Infinityxross
• Runko: Kylmätaottu Hagane magnesiunrunko
• Puola: Kylmätaottu ja anodisoitu Long Stroke alumiinipuola
• Suojaus: X-Protect
• Sanka: yksiosainen taottu titaanisanka
• Jarru: Rigid Support Drag — Duracross maks. 3,0 kg
Tuotekoodi:
55-22133
Brändi:
Shimano
Tuotekoodi:
55-22133
Brändi:
Shimano
Arvostelujen yhteenveto

1

2

3

4

5

-
Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja