Motonet logo
Tavaratalot

Kirjaudu
Kirjaudu sisään
Ostoskori
Kassalle

Shimano Stradic FM avokela

55-22128

0 arvostelua

Shimano Stradic FM avokela
Shimano Stradic FM avokela
Shimano Stradic FM avokela
Shimano Stradic FM avokela
Shimano Stradic FM avokela
55-22128, 55-22097

Shimano Stradic FM avokela

55-22128

0 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Valitse:
Määrä:
Alk.219,00 €/ kpl
Osta tavaratalosta

Valitse ensin tuote

Tilaa verkkokaupasta

Valitse ensin tuote

Stradic FM on Shimanon joka paikan höylä. Super suosittu Stradic tarjoaa hintaryhmänsä johtavan suorituskyvyn. Stradic tarjoaa uskomattoman kombinaation voimaa, jalostettuna silkkisellä pehmeydellä. Stradic tuoteperhe on kestävyydestään ja toiminnastaan tunnettu kelasarja. Uudistunut Stradic ei hylkää juuriaan, vaan tarjoaa varman kalakaverin kaikille, jotka tarvitsevat kelaltaan hintaluokan johtajan ominaisuuksia, todella kestävässä paketissa.

Stradic sijoittuu Shimanon Coresolid sarjaan, tarjoten suuren määrän todella edistyksellistä teknologiaa. Stradicin kanssa ei ole väliä minkälaisia kalastustekniikoita käytät, tai mikä on kohdelajisi, Stradicin mallistosta löytyy kela käyttöösi.

Vahva taottu Hagane runko ja koneisto takaavat tarvittavan voiman suurilla uistimilla tapahtuvaan painavien petokalojen pyyntiin, silti tarjoten tarpeeksi tunnokkaan ja pehmeän käynnin herkkyyttä vaativiin kalastutilanteisiin. Stradic kelana soveltuu niin makean- kuin suolaisenveden kalastukseen. Stradic on ryyditetty Shimanon parhailla kelanrakennus teknologioilla, kuten Hagane koneisto, X-Ship, Micro Module II, Silent Drive, Infinityxross ja Infinitydrive.

Kaikki tämä on sijoitettu kompaktiin ja kevyeen taottuun Hagane alumiinirunkoon, mikä takaa optimaalisen koneiston toiminnan kovimmankin paineen alaisena. Duracross jarru tarjoaa erittäin tarkan ja pehmeän jarrutuntuman, taistellessasi suurien ja nopeiden kalojen kanssa. X-Protect koneisto suojaus tarjoaa sinulle mahdollisuuden laajentaa kelasi käyttöaluetta normaalista makeanveden käytöstä täysisuolaiseen ympäristöön.

Long Stroke AR-C puola tarkoittaa pidempiä heittopituuksia. Anti-Twist Fin, joka on aikaisemmin ollut saatavilla vain kalleimmissa Japanin malleissa, ehkäisee puolalle löysälle puolatusta siimasta aiheutuneet sotkut. Täten Stradic tarjoaa jo vanhastaan tutun jämäkkyyden ja luotettavuuden lisäksi nipun uusia huippuominaisuuksia.

• Siimatilavuus monofiilisiimalla: 0,18 mm/170 m
• Jarruvoima: 3,0 kg
• Välitys: 5.1:1
• Laakerit: 6+1
• Paino: 185 g
• Kelausnopeus: 64 cm/kammenkierros
• Koneisto: Hagane Micro Module Gear II & Infinityxross
• Runko: Kylmätaottu Hagane alumiinirunko
• Puola: Kylmätaottu ja anodisoitu Long Stroke alumiinipuola
• Suojaus: X-Protect
• Sanka: yksiosainen taottu
Tuotekoodi:
55-22128
Brändi:
Shimano
Tuotekoodi:
55-22128
Brändi:
Shimano
Arvostelujen yhteenveto

1

2

3

4

5

-
Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja