Motonet logo
Tavaratalot

Kirjaudu
Kirjaudu sisään
Ostoskori
Kassalle

JahtiJakt 30x60 cm vedenkestävä kohdistustaulu 10 kpl

54-00054

0 arvostelua

JahtiJakt 30x60 cm vedenkestävä kohdistustaulu 10 kpl
Oletuskuva

JahtiJakt 30x60 cm vedenkestävä kohdistustaulu 10 kpl

54-00054

0 arvostelua

Lue tuotekuvaus

Määrä:
19,90 €/ kpl
Osta tavaratalosta

Ei saatavilla

Tilaa verkkokaupasta

Ei saatavilla

Saatavuus ja hyllypaikka tavarataloissa
JahtiJakt Vedenkestävä Kohdistustaulu — Täydellistä Tarkkuutta Joka Säässä

Kohdista aseesi tähtäin huipputarkasti ja vaivattomasti JahtiJaktin innovatiivisten, vedenkestävien kohdistustaulujen avulla. Valmistettu edistyksellisestä Modestone-paperista, nämä taulut kestävät haastavimmatkin sääolosuhteet ilman, että niiden suorituskyky heikkenee. Modestone-paperi on täysin vedenkestävä ja säilyttää muotonsa kosteudesta huolimatta, tarjoten sinulle luotettavan ja pitkäikäisen kohdistustyökalun.
JahtiJakt kohdistustaulut toimitetaan kätevässä putkilossa, jossa ne on helppo kuljettaa. Putkilo sisältää 10 tauluarkkia, ja yhdellä tauluarkilla on kaksi taulua, eli kohdistustauluja on yhteensä 20.


Erinomainen Kestävyys ja Selkeys
- Vedenkestävä Materiaali: Modestone-paperi ei kutistu, vety tai kärsi kosteudesta, joten voit käyttää tauluja sateessa, lumessa tai kosteassa ympäristössä ilman huolta.
- Kulutuksenkesto: JahtiJakt kohdistustaulut hylkivät likaa ja kestävät kovaa käyttöä, eivätkä repeydy helposti, edes kiinnityskohdista.
- Tarkat Osumajäljet: Synteettisen materiaalin ansiosta osumajäljet ovat selkeäraajaisia ja tarkkoja, mikä parantaa kohdistuksen laatua.

Käytännöllinen ja Tehokas Suunnittelu
- Kaksinkertainen Tauluarkki: Yhdellä arkilla on kaksi erillistä kohdistustaulua, mikä mahdollistaa tähtäimen säädön ja uudet koelaukaukset ilman tarvetta taulun vaihtoon.
- Helppo Kohdistus: Tauluissa on tarkasti valitut värit, jotka helpottavat osumien näkyvyyttä myös kiikarilla. 10 mm ruudukon ansiosta et tarvitse erillistä mittaa kohdistukseen.
- Shakkikuvio Reunoilla: Taulun reunoilla oleva shakkikuvio auttaa tarkistamaan ristikon mittojen paikkansapitävyyden ja auttaa hahmottamaan luodin reikien sijainnin keskikohdasta, vaikka tähtäimessäsi ei olisi MRAD-ristikkoa tai et näkisi viivoja.

Käyttöohjeet
1. Aloita kohdistus tähtäämällä keskimmäiseen kuvioon.
2. Hienosäädä tarkkuus tähtäämällä yksitellen kuhunkin neljään ympäröivään kuvioon.
3. Kiinnitä taulu tasaiselle pinnalle tai pingota telineeseen parhaan tuloksen varmistamiseksi.

Yhteenveto
JahtiJakt vedenkestävät kohdistustaulut ovat ehdoton valinta kaikille, jotka vaativat parasta mahdollista tarkkuutta ja kestävyyttä aseensa kohdistamiseen. Innovatiivinen Modestone-paperi takaa selkeät osumajäljet ja pitkän käyttöiän, samalla kun käytännöllinen suunnittelu tekee kohdistamisesta helppoa ja tehokasta.
Hanki JahtiJakt kohdistustaulut ja vie ammunnan tarkkuus uudelle tasolle — säällä kuin säällä.
Tuotekoodi:
54-00054
Brändi:
JahtiJakt
Pakkauksen mitat ja paino
  • Leveys
    50 mm
  • Pituus
    370 mm
  • Korkeus
    50 mm
  • Paino
    0.514 kg
Tuotekoodi:
54-00054
Brändi:
JahtiJakt
Arvostelujen yhteenveto

1

2

3

4

5

-
Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja