Motonet logo
Tavaratalot

Kirjaudu
Kirjaudu sisään
Ostoskori
Kassalle
Kaikki artikkelit

Patruunoiden ostaminen Motonetista

Kirjoittaja:

Motonet-tiimi

Julkaistu: 29.3.2023.

(Päivitetty 14.8.2024)

Patruunat ammuntaan löydät Motonetista

Motonet tarjoaa laadukkaat patruunat metsästykseen ja rata-ammuntaan  valikoiduista- tavarataloista. Valikoimasta löydät tunnettuja merkkejä niin kivääri- ja haulikkoammuntaan, jotka ovat suosittuja niin metsästäjien kuin ampumaharrastajien keskuudessa.

 Patruunoita ostaessa tulee asiakkaalla olla mukana ampuma-aseen hallussapitolupa / aselupa / rinnakkaislupa, sekä virallinen henkilöllisyystodistus.

Haulikon patruunat

Kiväärin patruunat

Yleistä tietoa patruunoista ja niiden hankinnasta

Patruunoiden ostaminen vaatii rinnakkais- tai hallussapitoluvan. Luvat myöntää Suomessa poliisi. Lisätietoja tarvittavasti luvista ja niiden ehdoista saat paikalliselta poliisilta tai verkosta osoitteesta www.poliisi.fi.

Pidätämme patruunoiden vaihto- tai palautusoikeuden.

Ampuma-aseen ja patruunoiden säilytys

Ampuma-aseiden turvallinen säilytys kotona on vastuullisen aseenomistuksen kulmakivi. Ampuma-aseiden turvallinen säilytys ei ainoastaan täytä lakisääteisiä vaatimuksia, vaan se myös lisää yleistä turvallisuutta. Vastuu aseiden turvallisesta säilyttämisestä on aseenomistajalla.

Asekaapit - säilytä turvallisesti

Motonetin asekaappivalikoimasta löydät myös EN 14450 -standardin mukaisia ja S1-turvaluokan asekaappeja. Yli viiden aseen omistaja tarvitsee hyväksytyn asekaapin.

Turvallisten ja laadukkaiden asekaappien valikoimamme löydät täältä.

Asekaapit